3 Ocak 2008 Perşembe

En çok indirilen Maxthon eklentileri

En çok indirilen maxthon eklentilerini bizim için bildirgeçte sıralamışlar;
weather: Browserınızın sidebarında hava durumunuzu gösterebileceğiniz bir eklenti. Tüm dünyadaki 5 farklı şehrin hava durumunu aynı anda görebilirsiniz. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
EnableRightClick: Sağ tuşu kullanmanın engellendiği sitelerde bu eklenti sayesinde sağ tuş artık kullanılabilir. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
VideoDownloader: YouTube, Google, iFilm, Metacafe, DailyMotion ve bir çok siteden video indirmenize yarayan bir eklenti. (Maxthon 2.0 için indirilebilir)
flashsave: Sitelerde gördüğünüz swf uzantılı flash dosyalarını indirmenize yarayan bir eklenti. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
Policy Manager: ActiveX, scriptler ve Java appletlerine gerektiği yerde izin verebileceğiniz hatta isterseniz silebileceğiniz, kısaca yönetebileceğiniz bir eklenti. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
FloatBar: Mouse imlecinizi sitelerde gördüğünüz fotoğrafların, videoların veya flash dosyalarının üzerine getirdiğinizde floating barda açılmasına yarayan bir eklenti. (Maxthon 1.x için indirilebilir)
Gmail Notifier: Otomatik olarak gmail hesabınıza giriş yapıp her 5 dakikada posta kutunuzu kontrol eden, yeni posta gelmişse sizi sesli olarak uyaran bir eklenti. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
Google Bookmarks Sidebar: Bu eklenti, Google Bookmarks favorilerinizi browserınıza yükleyip, sidebarda görmenizi sağlar. Ayrıca favorileriniz çoksa bu eklentideki arama kutusu sayesinde aradığınızı hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
GoogleTranslate: Birçok dilde çeviri yapan bir eklenti fakat şu an için Türkçe desteği yok. (Maxthon 1.x ve 2.0 için indirilebilir)
Smart Cookie Cleaner: Browserınızı kapattığınızda otomatik veya manuel olarak cookileri silmeye yarayan bir eklenti. (Maxthon 1.x için indirilebilir)

Hiç yorum yok: