18 Aralık 2007 Salı

BilgeAdam Yazılım Eğitimimin Ardından....


BilgeAdam Kadıköy şubesi :

Kadıköyden Modaya çıkarken karşımıza çıkan yapı. Giriş kapısı biraz ihtişamsız olduğu için farkedilmesi biraz zor.
Lab -T





Haftasonları Yaklaşık 400 saatimizin geçmiş olduğu, kimine göre "en pahalı internet cafe", kimine göre "Sinema salonu" ama asıl amacı Eğitim olan sınıfımız... Çok şey öğrendik bu monitörlerden:) Evimizde uygulamaya çekindiğimiz şeyleri hoyratça üzerlerine uyguladık ama öğrenmekti amaç..









Ve Türkay ÜRKMEZ (namı değer ŞİŞMAN ADAM)
Yaklaşık bir sene beraber dik. Yeri geldi en süper fikirler çıktı ortaya, Yeri geldi Takıldık teknik aksaklıklara. Hoş sohbetlerimizde oldu "Güldür bakalım yarışması gibi" Kardeşini destekledik:))
Kanka dedi bize; samimiydik gecenin saat 2'si Kod yazarken ERRORlardan bunalmışsın, internet, msdn her yere bakmışsın, ama çözüm bulamamışsın, sıkılarak aramışsın Şişman adamı, Haftalık ders saatinin yoğunluğuna aldırmadan sıcak yatağında kalkıp cevaplamış en karmaşık hata mesajlarını.(abatdık biraz ama neyse..)
Bazen sıkıntılarımız oldu (hocam ama bende neden çalışmıyo..!! aynısını yazdım... ) diye milyonlarca kez aynı soruyla karşılaşmış ve bir bakışta çözmüştür işi.. Yada bazen es geçmiştir.. olabilir insanlık hali.
Emeği büyük üzerimizde ne diyelim messagebox.show("hello world"); u, o öğretti bize. Bu sayede öğrendik yazmayı... Onun sayesinde öğrendik ADO'yu SQL'i ve tüm sırlarını, bunun yanında piyasanın sırlarını.... Kendisine Sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı borç biliriz...

Her eğitim bitişinde rehberlikten geldiler, anket , anket okadar doldurduk ama hiç geri dönüş yapılmadı.. Rehberlik çok ilgilendi bizlerle hertürlü sorunlarımızla Kübra hanım ve Betül hanımada sonsuz teşekkürler...
Kısacası bilgeadam çok şey kazandırdı, bu 400 saati alarak bizden. Hakkında ki yorumlarım kendime saklıyorum diyeceğim şu eğer gerçeketen eğitim almakta istekli ve bu( yazılım , sistem vs.) konularda azcık bilginiz varsa, Gidilebilecek EN İYİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ AKADEMİSİ BİLGEADAM.... Tüm BilgeAdam ailesine teşekkürlerimi sunarım.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Yunus bu güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Bloğundan duyurmak çok ince bir davranış, bunun için ayrıca teşekkür ederim

yunus karadağ dedi ki...

Türkay hocamız yorum yazmış. Emeğine sağlık.

Delipoyraz dedi ki...

Yunus yeni açtığım siteye beklerim
Forum bölümüde mevut ancak ben hala eğitime devam ediyorum ilgilenmeye fırsat olmuyor sizleri bekliyorum.
Forumda ya da portalda talep edilen değişikliklere göre siteyi şekillendireceğim

http://bilgeadam.gen.tr/
Bilge Adam Gayri Resmi Sitesi
http://bilgeadam.gen.tr/forum

Zap_Hop dedi ki...

Bana devam etmediğim kurs için eğitim kartı verdiler ben kendim devam edemicem devretmek istiyorum. İlgilenen varsa bana ulaşssın 581TL karda olacak kayıt olmayı düşünen varsa.
Taha Osman Büyük
0506 500 00 06
0549 506 00 06