3 Aralık 2007 Pazartesi

SOL ELİNİ KULLANANLAR İÇİN ( sol elim)




solaklar için güzel bir site.
Daha önce haberlerde izlediğimiz solaklar için yapılmış çok güzel ürünler.
eğer sizde solağım diyorsanız
Türkiye’de sol elini kullananlar için ürünlerin satıldığı ilk mağaza olan Sol Elim'dir,ancak bu markanın arkası sadece bundan ibaret değildir.
Ülkemizde kapağı hiç açılmamış olan bir konuya el atan Sol Elim için bu kapsamlı bir proje olup hiçbir zaman yerinde saymayacak ve hep üzerine yeniliklerin ekleneceği bir temeldir.
Dünya’da bu alanda yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren ve konusundaki en profesyonel firma olan İngiliz firması AnythingLeft-Handed, tarihinde ilk defa ülke dışına bir temsilcilik hakkı vermiştir.
Sol Elim’in bu konudaki heyecanı, istekliliği ve altyapısı ıngiliz firmanın bu kararı almasındaki etkenlerin bazılarıdır.
Hedeflenenler arasında öncelikli bazı konular vardır:
1. Solak çocukların doğru malzemeler ile öğrenim hayatlarına başlamaları için ailelerin ve eğitmenlerin bilinçlendirilmesi.2. Bu durumun çocukların psikolojik ve sosyal durumlarına olacak pozitif etkinin anlatılması.3. Solak kişilere kendileri için üretilmiş ürünler ile aslında hayatlarının ne kadar kolay olabileceğinin anlatılması.4.Ülkemizde hiç önem verilmemiş bu konunun ulaşılabilinen tüm solakların yardımı ve desteği ile hak ettiği yere getirilmesi.5.Ülkemizdeki solakların yukarıdaki amaç yolunda birlikteliğinin sağlanması,6. Bu konunun olabildiğince çok yere ve kimseye ulaştırılabilmesi.
buradan

Hiç yorum yok: