16 Eylül 2008 Salı

Microsoft ürünlerinin 12 ay boyunca lisanslı olarak bedava kullanmak istermisiniz.


Evet yanlış duymadınız Microsoftun lisanslı ürünlerini üstelik hiç bir bedel ödemeden 12 ay boyunca kullanacabileceksiniz...

Soru : Nasıl olacak pekala?
Cevap: Çok basit sadece bir okulda öğrenci olmanız ve o okulun Microsoft ile bu konuda işbirliği yapmış olması yeterli. Yani dreamSpark sayesinde microsoftun öğrencilere sağladığı bir kolaylık.

Soru: Okulumun böle bir girişimi yok. Ne yapabilirim?
Cevap: Okuldan yetkili bir kişi ile görüşüp Çok basit şekilde microsoftla diyaloğa geçebilir ve hemen başalatabilirsiniz?
Hee..! diyaloğa geçemediniz mi.! Ozaman Bana ulaşabilirsiniz. Bu konuda hemen yardımcı olurum.

Microsoftun hemen hemen tüm programını bulabileceksiniz burada.
Ne işime yara derseniz ? bence illa ki işinize yaraması önemli değil. İndirip kurun inceleyin, İlginizi çekebilir belki. Belki çok hoşunuza gider ve o konuda birşeyler yapamak istersiniz. Unutmayın istemek herzaman birşeyi yapabilmenin ilk ve en önemli koşuludur.
Birde bu programlardan bazılarına 45000$ - 80000$ arasında değişen lisanslar ile sahip olunabiliniyor. Bu pahadaki bir programı sizlere bila ücret sunuyoruz:)

Basında da geniş yer bulan microsoftun öğrencilere yönelik bu mükemmel girişimine tüm üniversiteler ve ilerleyen günlerde ise liseler de dahil olacak.

Hürriyet İK dan alınan bilgiye bu bilgiye aşağıdaki resimden de ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok: