29 Eylül 2008 Pazartesi

Bir Methiye. Aktif otomotivin sahibi sayın Erkan Söğüt ustaya..

Daha öncede adından bahsettiğim Erkan Söğüt usta, daha doğrusu ona sadece ilk tanıştığınızda Usta diyorsunuz sonradan, ABİ veya türevlerini kullanmaya başlıyorsunuz. Benim gözümde ise o bir süperman:)

Abartmıyorum gerçekten öle, bir ustadan daha da öte bir hızır acil, yada dert babası(araç konusunda)

Kendisi Renoaktif otomotivin sahibi. Size reklam yapıyorum yapıyormuşum gibi gelebilir ama REKLAM DEĞİL, samimi bir kullanıcı yorumudur, geri bildirimidir.

Şimdi bir kez adam sizinle ilgileniyor, hersorununuza bir çözüm bulmaya çalışıyor,kendi bulamazsa çevresi vasıtsıyla bir çözüm sunuyor, sigorta, kasko vs gibi.. En olmadık anda (trafik halidir ne olacağı, nezaman olacağı belli olmaz) adamı araya biliyorsun:) yani adam sana bu samimiyeti veriyor. Telefonunu veriyor cep telefonunu... Bir sorun oldu arabada hemen arıyorsun bir çözüm bulmaya, bulamadımı direk kendisi halletmeye çalışıyor.!!

Hımm diyeceksinizi ki; ee tabi adamın pazarlama stratejisi veya iş alma isteği... Yook öle değil..!! Yaaa hangi işçi veya esnaf neyse BAYRAMDA AİLESİYLE BİRLİKTE, BABASINI ZİYARETE GİDERKEN TELEFON VASITASIYLA RAHASIZ EDİLİP, Ya erkan bey bizim araba gitmiyor..! diye bir sorun üzerine Abi sorun nedir diye cevapverip, sorunu çözmeye çalışır ve çözemeyince de. Abi araba hareket ediyorsa, siz hemen bizim dükkana kadar gelin deyip bayram günü kapalı olan dükkanını açıp arabanızı tamir edip beş kuruş para almadan size hadi hayırlı yolculuklar der...!! Ya bırakın adam yolundan dönermi para için bile olsa. şahsen ben ancak hatrı sayılır bir para karşılığı bunu yapardım:) yada yapmazdım.

Bir diğer kullanıcı gerçeği, Saat gecenin 1'i ve yolda kalmış bir araba.. Ne yapsak ne etsek, bir usta arasak, ama ustada bu arabadan anlarmı? derken. taa sakaryadan Erkan ustayı arayıp(gece saat 1)

Aracı arızalana: abi biz yolda kaldık...! (bunu aranızda hiç yapabilen varmı?).

Erkan usta: Geçmiş olsun abi hayırdır ne oldu? (cevaba bak..)

Aracı arızalana: ya usta jusura bakma durum böle böle..

Erkan usta: tama abi ben bizim ustayı arayayım(gece saat birde adam ustasını arayor ve ). abi siz orada bekleyin biz hemen geliyoruz..(ya bunu gece yarısı sıcak yatağından uykusundan uyanıp kim yapar. yada ne için yapar.. evet birileri yapıyor HEMDE İNSANLIK İÇİN..)

Ve gecenin saat ikisinde tutup istanbuldan sakaryaya gelir erkan usta, yanında ustasıyla. seyyar:)) gelip harbiden araçtaki sorunu çözer ve abi, hadi hayırlı yolculuklar..!

Aracı arızalana: Ya borcumuz...

Usta: Ya abi sen bi istanbula dön ozaman hallederiz, der..

Ya daha iki üç olay var ama daha fazla anlatırsam erkan ustanın servisinde sırabeklemek zorunda kalırım diye korkuyorum.

Birde çekici olayı var,, kasko olayı da cabası, ya arabayla ilgili aklınıza ne gibi sorun geliyor erkan usta orada yardımınıza yetişiyor..

SAĞOLASIN ERKAN USTA..

dünyada böyle insanlarda var...

:)

Hiç yorum yok: