10 Mayıs 2008 Cumartesi

İmagine Cup 2008 Türkiye Finalinden bir EFS geçti.

                                                                                  
                                     
        Efs sevgili mentörü bilal beyle                        Juri ve microsoftan M.Nuri beyle.

 Dün 9 Mayıs Cuma günü büyük heyecanla başladığımız imagine cup yolunun sonuna geldik. İmagine cup için yolun son noktası olmasada bizim için yolun son durağı oldu.
Casper plazada gerçekleşen türkiye finaline 7 takım kalmıştı ve bunlardan biride bizim projemiz efs idi. aslında innovation kriterine en uygun olan proje efs idi. Ya imagine den bahsediyorlar, gelecek teknolojinin kullanılmasından bahsediyorlar sorarım size; pekala internet üzerinden ağaç alamak ve internet üzerinden ağacı az olan yere diktirmek size nasıl bir innovation çağrıştırıyor. Lütfen yoruma yazın. Ben buradan proje ekibini eleştirmiyorum kimse yanlış anlamasın gerçekten objektif olarak bakmaya çalışıyorum bunun için sizlerinde yorumları belki bir ışık tutar. Ama bence   internet üzerinden ağaç diktirmek, biz bu efs projeisinin beyin fırtınasını yaparken aklımıza gelen ve içinde bir yenilik bir imagine bulamamıştık. Yorum sizden..
Juriye burdan sonsuz saygılarımı sunuyorum ama,  gerçekten kriterlere uygun bi oylama yaptıklarını düşünmediğimin bildirmeden geçemiyorum.
Acaba juri şaşalı web sitesinin arayüzüne mi bayıldı. Ya tamam görsellik görsellikte bir yere kadar kardeşim . Web sitesi arayüzünü ve kullanımını anlatmak yeterli oldu sanırım. Pekala mobil uygulama nerde. hani şarttı mobil bir uygulamanın olması ya web serivsine ne demeli hani bunlar nerde..! İşte buyrun herşey ortada..
Bir de belimizi büken son sunumun bizim olmasıydı. sona kalan dona kalır misali juri üzerinde bir bıtkınlık oluşturdu sanırım.. Birde bizim konuyu anlatmak için kullandığımız uzun cümlelerden sıkıldılar sanırım. işte böyle..
 Efs için bu bir başlangıçtı devamı gelecek...

Hiç yorum yok: