21 Mayıs 2007 Pazartesi

ŞOKK...! YAZAR OLMAK İSTERMİSİNİZ....!

ARTIK YAZAR OLMAK ÇOK AMA ÇOK KOLAY.
SADECE YAZACAK BİŞEYLERİNİZİN OLMASI YETERLİ. EĞER SİZİNDE YAZACAK BİRŞEYLERİNİZ VARSA NE DURUYORSUNUZ SİZDE YAZAR OLUN.
Evet evet şaka yapmıyorum, yazar olmak çok basit. Eskiden yazar olmak için önce süper bişeler yazmanız sonrada yazmak da yetmiyo, yazdığınız bu şeyleri matbalara yayınevlerine beğendirmeniz, şuna beğendirmeniz değilde, torpil veya rüşvet herneyse onu yapmanız gerekiyodu diyelim. Şimdi ölemi.? Tabi ki hayır.! Gelişen teknoloji sağolsun her düşünceye hiçbir ayrım yapmadan ortaya çıkma (yayımlanma) hakkını tanıyor. Nasıl mı çok baasit sadece bilgisayar ve internet olması yeter. (hatta abartalım; bunların olmasınada gerek yok İNTERNET KAFELER yeter.)
İşte sizlere yazarlığın yolunu açan ve bilgilerinizi en iyi şekilde sunmanız için yapmamız gereken şeylerden sadece biri tr.wikipedia.org veya buna benzer birçok site sizleri bekliyor. Bu gibi bilgi paylaşım siteleri EkşiSözlük gibi yine bilgi aktarımını sağlayan sitelerde yazar olmanız için saadece kullanıcı kadınız yaptırmak ve bilginiz olduğu konuda bilginizi yazıya dökmek (YAZAR OLMAK) gerekiyor. Vikipedide ise Yapacağınız burada bir kullanıcı hesabı açamak gerisinide vikipedi eniyi şekilde sizi yönlendirecek zaten. Bildiğiniz, yazmak istediğiniz, hipoteziniz, tezleriniz hikayeleriniz herşekilde (sadece kendinize ait veya telif hakkı olmaması şartı ile.) yazabilir ve böylelikle ; Çoğu yazarın yazıp yayınlayarak ulaştığı kitleden daha büyük bir kitleye hitap edecek ve hatta bukadar büyük bir kitleye ulaşacak. Sizin yazdıklarınızı kaynak olarak kullananlar bile olacak. Hatta eleştiriler gelecek ve sizde o eleştirilerden ders çıkarta bileceksiniz...
Ben artık bir yazarım.......
SİZ NEDEN YAZAR OLMAYASINIZ.

7 yorum:

yunus karadağ dedi ki...

bence öle

nida dedi ki...

sanki sana sorcaktık yazar olup olmayacağımızı:)

yunus karadağ dedi ki...

BEN SADECE YOL GÖSTERDİM

nida dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
yunus karadağ dedi ki...

BUNLAR YORUM. HAKARETLER BÖLÜMÜ DEĞİL LÜTFEN...

yunus karadağ dedi ki...

bu; yol bulmak isteyenler için hazırlanmıştır.

nida dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.